Meleme mouku s mlýnky KoMo a Sana
Praktická ukázka „Mletí mouky“ s mlýnky KoMo a Sana
Vítáme vás u dalšího videa na našem kanálu, kde se věnujeme domácímu pečení a výrobě vlastní mouky.
Dnes vám přinášíme speciální díl, ve kterém se budeme věnovat mletí různých druhů mouky s našimi oblíbenými mlýnky Komo a Sana.
Připravte se na inspiraci, kreativitu a vůni čerstvé domácí mouky!
žitná mouka
ovesná mouka
mouka z pohanky
cizrnová mouka
hrachová mouka
mouka z červené čočky
rýžová mouka
amarantová mouka
Použití mlýnků Komo a Sana
Použití těchto mlýnků je opravdu snadné a intuitivní. Stačí nastavit mlecí kameny pomocí dotažení násypky podle vaší preferované hrubosti mletí. Tímto nastavením zajistíte dokonalý výsledek podle vašich představ.
Poté stačí přístroj jednoduše zapnout a připravit si obilí, které chcete změnit na čerstvou mouku. Nasypte obilí do násypky a můžete začít! Mlýnek s přesností a výkonností začne mletí, a během chvíle se začne sypat čerstvá, jemná mouka.
Je úžasné být svědkem toho, jak se obilí proměňuje na čerstvou a kvalitní mouku přímo před vašíma očima. Už nikdy nebudete muset spoléhat na mouku z obchodu, protože si ji můžete vyrobit sami, přesně podle svých potřeb.
Mletí obilí pomocí mlýnků Komo a Sana je nejen jednoduché, ale také zábavné. Získáte nejen čerstvou mouku, ale také si uvědomíte, jaký rozdíl to děláte ve vašem pečení a vašich receptech. Vaše domácí pečivo a pokrmy budou plné lahodných chutí a vůní.
Takže pokud chcete zažít radost z mletí vlastní mouky, neváhejte a vyzkoušejte mlýnky Komo a Sana. Uvidíte, že se stane neocenitelným pomocníkem ve vaší kuchyni.
Rychlost mletí na nejjemnější mouku:
Mlýnky s motorem 360W melou rychlostí 100g/minutu – 1 kg mouky za 10 minut
Mlýnky s motorem 600W melou rychlostí 200g/minutu – 1 kg mouky za 5 minut
U hrubší mouky se rychlost zvyšuje.
Standa a Stáník představují mletí mouky:
Pšeničná a špaldová mouka:
Začneme s klasikou – pšeničnou moukou. Je univerzální a skvělá pro pečení chleba, koláčů, těstovin a mnoho dalšího. Špaldová mouka, s výraznějším aroma, je skvělá volba pro přípravu tradičních pokrmů.
Žitná mouka:
Pro milovníky chleba s výraznou a kořeněnou chutí je tu žitná mouka.
Skvěle se hodí na přípravu tmavých chlebů, slaných koláčů a dalších pečivových pochoutek.
Ovesná mouka:
Ovesná mouka je skvělým zdrojem vlákniny a dodává pečivu jemnou ovesnou chuť.
Je ideální pro přípravu sušenek, müsli, energetických tyčinek a smoothie.
Mouka z pohanky:
Mouka z pohanky je vhodná pro ty, kteří preferují bezlepkovou stravu.
Skvěle se hodí na přípravu pohankového chleba, placků, těstovin a krémů.
Cizrnová mouka:
Cizrnová mouka je vynikajícím zdrojem bílkovin.
je perfektní pro přípravu hummusu, falafelů, bezlepkových sladkých dezertů a palačinek.
Hrachová mouka:
Hrachová mouka je skvělou volbou pro vegany a ty, kteří preferují alternativní zdroje bílkovin.
Použijte ji na přípravu hrachových placků, omáček, polévek nebo jako zahuštění.
Mouka z červené čočky:
Červená čočka je nejen zdravá, ale i chutná.
Mouka z červené čočky je ideální pro přípravu bezlepkového pečiva, plněných buchet, polévek a těstovin.
Rýžová mouka:
Rýžová mouka je bezlepkovou alternativou, která se hodí na přípravu rýžových koláčů, rýžových těstovin, křupavých smažených jídel a sladkých dobrot.
Amarantová mouka:
Amarantová mouka je bohatá na výživu a dává pečivu jemnou oříškovou chuť.
Použijte ji na přípravu bezlepkových chlebů, sladkých muffinů a cereálií.
Věřím, že vám dnešní video přineslo inspiraci a chuť vytvořit si vlastní čerstvou a kvalitní mouku s pomocí našich Mlýnků Komo a Sana. nezapomeňte, že možnosti je nekonečno, a použití různých druhů mouky obohacuje vaše kulinářské dobrodružství. Buďte kreativní a objevujte nové chutě ve své kuchyni!
Pokud jste si nějaký druh mouky oblíbili nebo máte vlastní tipy a zkušenosti s mletím moukou, napište nám. Rádi se s vámi podělíme o další tipy a rady.
Děkujeme, že jste strávili i čas s námi a sledovali naše video. Domácí mletí mouky přináší nejen nejčerstvější a kvalitu, ale také možnost objevovat nové chutě ve vaší kuchyni. Pokud se vám naše video líbilo, nezapomeňte ho sdílet se svými a přihlásit se k odběru našeho přátel kanálu, abyste nezmeškali žádné další zajímavé pekářské tipy a triky.
.
Další suroviny a mouky v této sekci:
- Amarant – amarantová mouka
- Červená čočka – Čočková mouka
- Čirok – čiroková mouka
- Cizrna – cizrnová mouka
- Dvouzrnka – pšeničná mouka
- Hrách – hrachová mouka
- Ječmen – ječná mouka
- Meleme mouku s mlýnky KoMo a Sana – Praktická ukázka
- Oves – Ovesná mouka
- Pohanka – Pohanková mouka
- Rýže – rýžová mouka
- Špalda – špaldová mouka
- Vyrábíme vločky – Eschenfelder – Praktická ukázka
- Žito – žitná mouka
.
Klíčová slova: MlynkyKomo.cz, Praktickeukazky123, Praktická ukázka, mletí mouky, obiloviny, obilí, mouka, celozrnná mouka, bezlepková mouka, KoMo