Komo

Vyrábíme vločky s ručním vločkovačem Eschenfelder – Praktická ukázka

Vítáme vás u dalšího zajímavého videa, které se tentokrát zaměřuje na výrobu vloček pomocí ručního vločkovače Eschenfelder 1210. Dnes vám předvedeme praktickou ukázku, jak můžete jednoduše a rychle vyrobit vlastní vločky z různých obilných zrn. Připravte se na inspiraci a nové způsoby, které využijete ve vaší kuchyni!

 

Eschenfelder 1210 – ruční vločkovač ♥ Zdraví na dlani.cz – recenze česky

 

 

1. část – Představení přístroje
2. část – praktická ukázka – vločkování
ovesné vločky
makové vločky
lněné vločky
rýžové vločky
jáhlové vločky
vločky ze pšenice špaldy
vločky z pohanky
vločky ze slunečnice

 

.

  1. část – Představení přístroje: Začneme představením samotného vločkovače Eschenfelder 1210. Tento ruční vločkovač je vyroben z kvalitních materiálů a je navržen tak, aby umožňoval snadno a efektivní výrobu vloček. Jeho jednoduchý design a pevná konstrukce zaručují spolehlivost a dlouhou životnost.

  2. část – Praktická ukázka – vločkování: Přecházíme k praktické části videa, ve které vám předvedeme postup výroby vloček pomocí Eschenfelder 1210. Použijeme různé druhy obilných zrn a předvedeme, jak jednoduše a rychle je můžete proměnit na čerstvé a chutné vločky. Připravte se na vůni čerstvě vločkovaných zrn!

Ovesné vločky:

Ovesné vločky jsou klasikou mezi vločkami.
Jsou vynikajícím zdrojem vlákniny a dodávají energii na celý den.
Použijte je na přípravu ovesné kaše, müsli, smoothie misky nebo jako sušenky.

Makové vločky:

Makové vločky jsou unikátním zdrojem bílkovin a minerálů.
Dodávají jemnou oříškovou chuť a jsou skvělou volbou pro pečení, přípravu dezertů, nákypů a tvarohových pokrmů.

Lněné vločky:

Lněné vločky jsou bohaté na omega-3 mastné kyseliny a vlákninu.
Použijte je obohacení jogurtů, smoothie, pečivo nebo je přidejte do cereálií a energetických tyčinek.

Rýžové vločky:

Rýžové vločky jsou bezlepkovou alternativou a skvělým zdrojem energie.
Použijte je na přípravu rýžových pudinků, kaší, krémů nebo je přidejte do koláčů a dezertů.

Jáhlové vločky

Jáhlové vločky jsou odolné vločky s ořechovou chutí.
Jsou vhodné pro přípravu kaší, polévek, dezertů, muffinů a chlebíčků.

Vločky ze špaldy:

Vločky ze špaldy jsou oblíbené pro svou výraznou a oříškovou chuť.
Použijte je na přípravu špaldové kaše, chleba, koláčů, plněných buchet a sladkých pochoutek.

Vločky z pohanky:

Vločky z pohanky jsou bezlepkové a mají jemnou ořechovou chuť.
Použijte je na přípravu pohankových kaší, polévek, krémů a energetických tyčinek.

Vločky ze slunečnice:

Vločky ze slunečnice jsou vynikajícím zdrojem bílkovin, minerálů a vitamínů.
Jsou skvělé pro imunitní systém a dodání energie.
Použijte je na přípravu müsli, pečiva, salátů nebo přidejte do smoothie misky.

Nyní máte všechny nástroje a inspiraci potřebné k tomu, abyste si mohli připravit vlastní čerstvé vločky z oblíbených obilných zrn. S vločkovačem Eschenfelder 1210 to jde rychle a snadno.

Nyní je na vás, jaké druhy vloček si připravíte a jak vám vločkovač pomůžete ve vaší kuchyni. Možností je opravdu mnoho! Buďte kreativní a zkuste kombinovat různé druhy vloček do svých oblíbených receptů.

Pokud vás zaujala práce s ručním vločkovačem Eschenfelder 1210 nebo máte další otázky ohledně výroby vloček, můžete si jej zakoupit u nás v e-shopu. Přihlaste se k odběru našeho kanálu a buďte první, kdo se dozví o dalších skvělých tipech a tricích pro domácí přípravu potravin.

 

.

 

Seznam videoukázek

Recenze kanálu Stáník Expert: