page contents Your SEO optimized title page contents

Špalda - špaldová mouka

 

Její chuť je typicky oříšková a je i tmavší, má jen zanedbatelné procento tuku. 

Je bohatá na minerály, hořčík, vápník, draslík, fosfor, zinek a vitamíny skupiny B,

obsahuje nejvíce bílkovin ze všech obilovin. Má vysoký obsah vlákniny.

 

Ze špaldy si můžete doma vyrobit celozrnnou mouku různé hrubosti.

Špaldovou mouku je možné použít do polévek, omáček a knedlíků.

Pečivu propůjčuje delší trvanlivost.

 

Chléb, upečený s podílem špaldové mouky vás potěší výraznou chlebovou vůní,

popraskanou kůrkou a vláčností.

 

 

Špalda

Špalda
Špalda
Špalda
Špalda
Špaldová mouka
Špaldová mouka
Špalda
Špalda
Špalda
Špalda
Špalda
Špalda
Špaldová mouka
Špaldová mouka

 

 

 

e-shop:

KoMo Fidibus XL

600W

 

KoMo PK1

360W

 

KoMo FidiFloc Medium

360W + ruční vločkovač

 

Komo Sana Natural

360W

 

Komo Sana Antracit

360W

 

KoMo Duett 200

600W + el. vločkovač

 

Eschenfelder 1210

Vločkovač

 

Komo FlicFloc

Vločkovač

 

KoMo FlocMan

el vločkovač