page contents Your SEO optimized title page contents

Hrách - hrachová mouka

Když někdo poprvé slyší o hrachové mouce, ihned se mu vybaví hrachová polévka.

Ano, z hráškové mouky můžete opravdu uvařit lehkou hráškovou polévku, ale to není všechno.

 

Luštěninové mouky jsou univerzální surovinou, ať už se jedná o pečení chleba
nebo jiného slaného pečiva, ale jejich výhody oceníte také při sladkém pečení,
můžete tak dát klasickým pokrmům v podobě bábovky, koláče, muffinů a dalších dobrot nový rozměr.

 

Hrachová mouka obohatí pečivo o bílkoviny, vlákninu a další prospěšné látky.
K přípravě sladkých pokrmů se využívá nejčastěji mouka cizrnová,
můžete ji bez problémů nahradit moukou hrachovou, čočkovou nebo fazolovou.

Hrachová mouka

Hrách
Hrách
Hrách
Hrách
Hrách
Hrách
Hrachová mouka
Hrachová mouka
Hrachová mouka
Hrachová mouka
Hrachová mouka
Hrachová mouka
Hrachová mouka
Hrachová mouka